Material me baze poliuretani per krijimin e modeleve me precision te larte.Ekstremisht I forte
Rezistent ndaj thyerjes veti keto qe rrisin stabilitetin.
Seti permban

  • 2x1OOml material baze
  • 1x1OOml hardener dhe 400g mbushes spatula druri
  • 3mates