Aspirator Z1 Zubler

  • 2vende pune me mbajtes papastertish,filter I perhershem dhe pastrim automatik të filtrit për vendet e punës dhe pajisjet që gjenerojnë sasi të mëdha pluhuri
  • Mund të shtrihet deri në 4 pika thithjeje me anë të moduleve të vetme AP501.
  • Silencioz, kërkon pak mirëmbajtje falë turbinës thithëse pa furçe ​​dhe izolimin e hollësishëm të zhurmës së shkarkimit.
  • Nje filter I perhershem zevendeson qesken e papastertive
  • Ndarje dhe filtrim me te imet
  • FZ1 nuk është vendosur direkt në stacionin e vetëm të punës dhe për këtë arsye nuk pengon punën.
  • Adresa : https://www.zubler.de/en/multi-point-extraction-equipment