Kodi Produktit : 237050
Bleach’n smile Automix eshte nje xhel zbardhues, i cili ne praktiken dentare perdoret per trajtimin e dhembeve.

Bleach’n Smile Automix per perdorim ne KLlNIKA

Eshte xhel zbardhues I ndertuar per perdorim ne klinikat dentare

Formule e re me nitrat potasiumi dhe flurid sodium per te shmangur ndjeshmerine.

Xheli I miksuar permban 35% peroksid hidrogjeni “‘ekartrixhe ndyshe me perzierje gjendjet xheli zbardhes dhe aktivizues ii tij.

Seti permban:

  • Xhel miksues 35%, 5gr
  • Dental Dam ( mbrojtes i gingivave ) 1.5 gr
  • After bleach ( mbrojtes per ndjeshmerine )