Kodi Produktit : 232060
Capo Bulk Fill, 2 g syringe incl. 10 application tips.

Capo Bulk eshte nje kompozit i perbere per terapi te drejtperdrejte mbushje dhe per restaurime duke perdorur tekniken e mbushjes Bulk. Kjo teknike e thjeshte dhe e shpejte eshte e pershtatshme per shtresa me nje trashesi deri ne 4 mm. Ky material shume i trashe pershtatet shume mire ne fundin dhe muret e kavitetit.