Kodi Produktit : 234013
Capo Etch Set 37%

Aplikim I lehte per acidifikim të sigurt të dentinës dhe smaltit.

Stabilitet i lartë dhe kontrast i shkëlqyeshëm me dhëmbin natyral lejojnë aplikim të sigurt.