Capo Natural eshte kompozit me rrezatim me pjeseza ultrafine me koeficent te ulet abrazioni
Per shkak te mbushjes ultra te holle te mbushjes mund te beni restaurime jashtezakonisht homogjene te cilat mund te lustrohen lehtesisht dhe ti jepni nje pershtatje optimale te ngjyrave per shkak te efekteve te kameleonit
Biokompaktibilitet te larte.
Capo natural ju lejon te punoni ne menyre mini invazive si pasoje e adaptimit te lehte te ngjyres me dhembin.
Gjithashtu zvogelon rrezikun e kariesit sekondar pa kompromentuar estetiken.
Ngjyra A-D , Inm,Bleach ,InU, InC
Biokompatibel dhe I bute ne gingive
Restaurimet jane jashtezakonisht homogjene
Mund te kombinohet me shumicen e sistemeve acid/bond.
I pershtatshem per tekniken minimale invazive
Ngjyrat e shkelqyera dhe te qendrueshme
Rezistence e qendrueshme ndaj abrasion dhe miqesor me antagonistet.
E lehte ne perdorim dhe per tu lustruar
Veti te shkelqyera mekanike