Ne 2004 nje qeramike e re me perberje xhami dhe dy faza leucite u prezantua per kurora dhe ura ne kombinim me metalet.Ideja e ketij zhvillimi ishte per te krijuar nje qeramike,te rrisi perfeksionin e drites , opaleshences na japin drites nje ngjyre natyrale dhe ne rastet kur vendoset pak material mund te arrijme nje ndricim te jashtezakonshem. Dentinat / Chroma dentinat arijne te nxjerrin te 16ngjyrat e celesit Vita.