AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Distributor Dentar

Previous
Next

Real Dent Center prej disa vitesh është fokusuar në distribuimin e materialeve dentare, si për klinikat ashtu edhe për laboratorët dentar. Për të gjithë partnerët tanë kemi arritur të sigurojmë produkte të një kualiteti shumë të lartë dhe të avancuar në teknologji. Real Dent ju ofron shpejtësi në dërgesa, kualitet shumë të lartë të produkteve gjithashtu dhe fleksibilitet përgjatë gjithë bashkëpunimit për të arritur rezultate dhe qëllime të përbashketa. Real Dent Center prej disa vitesh është fokusuar në distribuimin e materialeve dentare, si për klinikat ashtu edhe për laboratoret dentar. Për të gjithë partnerët tanë kemi arritur të sigurojmë produkte të një kualiteti shumë të lartë dhe të avancuar në teknologji. Real Dent ju ofron shpejtësi në dërgesa, kualitet shumë të lartë të produkteve gjithashtu dhe fleksibilitet përgjatë gjithë bashkëpunimit. 

Produktet

Materiale Konsumi Klinike

Materiale Konsumi Laboratori

AlbanianEnglish