Furre Zubler 300Erz

TTC mode

Mundeson ftohje lineare
Softweri gjenial dhe dizajni I dhomes se ngrohjes mundesojne nje proces ftohjeje ne TTC MODE-kjo parandalon krisjen e qeramikes

Programi advanced press

Programi I patentuar siguron nje shperndarje uniform te temperatures nga sensori I temperatures ne furren e preses deri ne brendesi te cilindrit te saj.Presimi ndodh gjithmone ne nje interval ideal temp per te presuar lithium disilicate.
Rezultati eshte nje sip e lemuar ne nje kohe me te shkurter

Ngrohje uniforme e cilindrit

Ky insert I thjeshte ndihmon ne neutralizimin e eksperiencave te keqia te humbjes se nxehtesise e cila ndodh shpesh ne furrat konvencionale. Duke e ngritur cilindrin dhe duke e ekspozuar ne menyre te barabarte me elementet e ngrohjes.Cilindri eshte I vendosur ne tri pode brenda ne dhomen e pjekjes

Z dry mode

Egzakte dhe ne nje kohe te shkurter. Nje sensor virtual rregullon ngritjen e ashensorit bazuar ne temp aktuale ne dhomen e pjekjes, dhe automatikisht siguron nje temp udeale dhe konstante para tharjes. Ky funksion kursen kohe krahasuar me metodologjine tradicionale dhe eshte shume I sakte

Ekran me prekje

Ekrani inpvativ dhe modern eshte I bere nga xham I sigurt , rezistent ndaj nxehtesise . Kjo ka rezultuar te jete nje zgjidhje komode dhe virtualisht e pa thyeshme krahasuar me tastierat membrane. Zubler tani ofron nje garanci te perjethsme per ekranin

OMNI

Pamje optimale nga te gjitha kendet dhe ne distanca te medha dhe ne kushte te veshtira drite

Lidhje me usb

Transferim I thjeshte te dhenash dhe back up programesh. Ne momentin qe shkeputet energjia elektrike furra e mban ne memorje procesin se ku ajo ndaloi dhe fillon punen perseri atje ku ishte ne momentin qe vjen perseri rryma elektrike