FuturaGen eshte nje rezine e ftohte pa zierje,e cila vepron ne temperature ambienti

Mjalton te vendoset ne mufel dhe te lihet ne gjendje qetesie per 5min dhe cdo gje eshte gati

Rezultat I shpejte dhe cilesor

1.Mbetje minimale e monomerit.

2.Stabilitet i Iarte,I pershtashem dhe per splintet oktuzate.

3.Ekstremisht I sheshte gje e cila redukton akumulimin e baktereve

4.Ideal per individualizim si psh Futura Intensiv

5.Pershtatje e mire per shkak te tkurrjes se ulet , gjithashtu e pershtatshme dhe per punimet mbi implante