ImplaFix permireson pershtatjen e implantit ne trajtimet e kombinuara

Ky material inovativ per punimet mbi implante aplikohet dhe pozicionet lehtesisht ne saje te ngjyres blu.

Eshte nje material I polimerizueshem me llabe

Per shkak te fortesis ju mund te mbushni te gjitha hapesirat dhe te bllokoni transfertat. 

Materiali eshte I pershtatshem per te bere splinte radiotransparente, regjistrim interokluzal, riparime dhe zgjatje kufijsh te lugeve , te ngjitesh shabllonet e thyer dhe luge per masat.