NUANCE 850 EFEKT INCIZAL 10g Kodi Produktit624113

Eshte nje qeramike per restaurimet me aestetike te larte.Reflektimi I qeramikes rivalizon reflektimin e te dhenave natyrale, kjo lehteson dhe realizimin e punimeve te qeramikes qe ne kuptimin e plote fjalesh humbasin ne pacientin dhe jane te veshtire per tu dalluar nga dhimbja natyrale.
Nje tkurrje minimale realizohet nga nje pjekje optimale e masave. Nje arsye tjeter per te perdorur Nuance 850 eshte stabiliteti I larte gjate modelimit.
INDIKACIONET:
• Stabilitet ne ngjyre.
Forcimi Vickers optimal.
• Shtresezimi I thjeshte.
• Tkurrje minimale.
• Siperfaqe homogjene dhe kompakte dhe pas pjekjes se pare.
• Nuk ka humbje dhe pas disa pjekjeve të njëpasnjëshme.