Eshte nje qeramike per restaurimet me estetike te larte.Reflektimi I qeramikes rivalizon reflektimin e dhembeve natyrale,kjo lehteson dhe realizimin e punimeve te qeramikes qe ne kuptimin e plote te fjales humbasin ne gojen e pacientit dhe jane te veshtira per tu dalluar nga dhembet natyrale.

Nje tkurrje minimale realizohet nga nje pjekje optimale e mases.Nje arsye tjeter per te perdorur Nuance 850 eshte stabiliteti I larte gjate modelimit.
INDIKACIONET:
•Stabilitet ne ngjyre.
•Forcat Vickers optimale.
•Shtresezimi I thjeshte.
•Tkurrje minimale.
•Siperfaqe homogjene dhe kompakte dhe pas pjekjes se pare.
•Nuk ka humbje dhe pas disa pjekjeve te njepasnjeshme.