NUANCE 850 QERAMIK, DENTINE. 50 G Kodi Produktit624131

Eshte nje qeramike per restaurimet me aestetike te larte.Reflektimi I qeramikes rivalizon reflektimin e te dhenave natyrale, kjo lehteson dhe realizimin e punimeve te qeramikes qe ne kuptimin e plote fjalesh humbasin ne pacientin dhe jane te veshtire per tu dalluar nga dhimbja natyrale.
Nje tkurrje minimale realizohet nga nje pjekje optimale e masave. Nje arsye tjeter per te perdorur Nuance 850 eshte stabiliteti I larte gjate modelimit.
INDIKACIONET:

  • Stabilitet ne ngjyre
  • Forcat Vickers Optimale
  • Shtresezimi i thjeshte
  • Tkurrje minimale
  • Siperfaqe homogjene dhe kompakte dhe pas pjekjes se pare.
  • Nuk ka humbje dhe pas disa pjekjeve te njepasnjeshme.