NUANCE 850 SET QERAMIKE 8 KOLORE BAZE Kodi Produktit: 624296

Eshte nje qeramike per restaurimet me ate estetike te larte. Reflektimi i qeramikës rivalizon reflektimin e dhëmbëve natyrore, kjo lehteson dhe realizimin e punimeve të qeramikes që në kuptimin e plotë të fjalëve humbasin në gojë e pacientit dhe janë të vështira për t’u dalluar nga dhëmbët natyrale.
Nje tkurrje minimale realizohet nga nje pjekje optimale e masave. Nje arsye tjeter per te perdorur Nuance 850 eshte stabiliteti I larte gjate modelimit.
INDIKACIONET:

  • Stabilitet ne ngjyre.
  • Forcimi Vickers optimal.
  • Shtresezimi I thjeshte.
  • Tkurrje minimale.
  • Siperfaqe homogjene dhe kompakte dhe pas pjekjes se pare
  • Nuk ka humbje dhe pas disa pjekjeve të njëpasnjëshme.