Rezine për modelimin e kurorave teleskopike

Lehtesisht I punueshem

Mund të aplikohet si fillim dhe të ri-punohet.

Polimeri është jashtëzakonisht i imët

PaintAcryl nuk shpërndahet

Ajo digjet pa lënë asnjë gjurmë, duke dhënë një sipërfaqe të lëmuar të hedhur

Nuk ka tkurrje të dukshme gjatë polimerizimit.

Ngurtësim i shpejtë në max. 4 minuta, plotësisht jo poroz.

Modelet janë shumë të qëndrueshme dhe tejet të sakta.

Edhe modelet më të hollë mund të nxirren jashtë pa ngjitje.

Për shkak të shkallës së lartë të transparencës së materialit, një model shumë i lartë i kontrollit të trashësisë së murit mund të arrihet kur modelohet dhe përgatitet.