AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

ACETAL AC

Description

Polimer acetal opak me dimensione shumë të qëndrueshme.

Niveli i ulët i përthithjes së lëngjeve: nuk impregnon, nuk ndryshon ngjyrën.

Aplikimet: mbajtëse estetike të ngjyrës së dhëmbëve dhe korniza të pjesshme të protezave.

AlbanianEnglish