AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Acrilato FD

Description

Protezat e plota më rezistente dhe më të lehta se akriliku i zakonshëm.

Hipoalergjike

Tkurrje shumë e ulët

Ngjyrat
Rozë e mesme
Transparente

AlbanianEnglish