AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Age injektimi

Description

Vendi i origjinës: Kina
Numri i modelit: SN001
Burimi i energjisë: Manual
Garancia: 1 vit
Shërbimi pas shitjes: Kthimi dhe zëvendësimi
Materiali: plastikë, çelik, lëndë e parë e klasës mjekësore
Jetëgjatësia: 3 vjet
Certifikimi i Cilësisë: ce
Standardi i sigurisë: CE
Numri i artikullit: SN001
Madhësia: 27 G 30 G
Lloji: MB, Metrik
Paketa: paketë e vetme sterilizimi
Certifikata: CE0197,ISO13485:2003,ISO9003:2008,

AlbanianEnglish