AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Alphalink Cem A2 (Ngjites fasetash)

Description

Përshkrim
Kompozit fiksues i dyfishtë për dhëmbë natyralë.

Informacioni i produktit “Alphalink Cem A2”
Alphalink Cem është një kompozit fiksues i dyfishtë për dhëmbë natyralë.

Indikacionet:

Fiksim ngjitës i restaurimeve indirekte si fasetat, inlays, onlays, kurora dhe ura.
I përshtatshëm për fiksimin e restaurimeve të bëra nga qeramika e qelqit, dioksidi i zirkonit, kompoziti, kompoziti i përforcuar me Zirkoni, metali i çmuar, metali jo i çmuar ose titani.
Fiksim ngjitës i kunjave të rrënjës dhe formacioneve të bërthamës (si material për ndërtimin e bërthamës).

Fortësi e jashtëzakonshme lidhëse në dentinë dhe qeramikë
Radiopacitet i lartë, radiopak (210 % Al)
Rezistencë shumë e lartë në shtypje prej 290 MPa
Fisheku Automix për përdorim të lehtë
Majë përzierjeje transparente
Biokompatibilitet i lartë, pasi materiali është pa stabilitet afatgjatë të Bis-GMAL për shkak të vetive të shkëlqyera fizike
I sigurt, sepse është me shërim të dyfishtë
Estetikë e shkëlqyer me tre ngjyra të ndryshme

Vetitë fizike:

E-moduli: 12.039 MPa
Forca në përkulje: 118 MPa
fortësi shumë e lartë Vickers: 549 MPa

Koha e tharjes përfshirë. diapazoni i punës:

Temperatura e dhomës rreth. 21 °C (rreth 69,8 °F): rreth. 7-9 minuta
Intraoral 37 °C (rreth 98,6 °F): 3-4 min

Njësitë e shitjes:

Fisheku 8 g automix

Ngjyrat e disponueshme: A2, A3, gjysmë transparente

AlbanianEnglish