AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

AV1000 Preparation Box

Description

cilësia dhe sasia janë parakusht për një laborator që funksionon ekonomikisht.
Zakonisht fillon në planifikimin e prodhimit.
Këtu vendoset themeli për punë me cilësi të lartë.
Prandaj, theks i veçantë iu kushtua ergonomisë, pastërtisë dhe efikasitetit në zhvillimin e kutisë së përgatitjes nga Zubler.
Nëpërmjet një gryke të integruar të fryrjes, e cila aktivizohet nga një çelës me këmbë, modelet e suvasë mund të fryhen me ajër në kuti.
Xhami mbrojtës dhe blloku i punës mund të lëvizen lart.
Duke hequr hinkën, tigani i pikimit mund të hiqet dhe të lahet lehtësisht.

Artikel Nr. 825/311 – AV1000 me rrasa mbrojtëse nga pluhuri
Artikel Nr. 825/310 – AV1000 pa rrasa mbrojtëse nga pluhuri
Artikel Nr. 825/322 – Xham mbrojtës me lamela
Artikel Nr.: 825/324 – FG1000 (korniza bazë)
Artikel Nr.: 825/323 – Pllakë montimi për piedestal

Të dhënat teknike AV1000
(Gjerësia x lartësi x thellësi): 630 x 430 x 580 mm
Pesha: 26 kg
Lidhja e nevojshme me ajër të kompresuar: min.3 bar

AlbanianEnglish