AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

BeautiBond Universal

Description

Sistemi multifunksional i lidhjes me drite

Falë përbërjes së tij të veçantë, ky sistem ngjitës universal kombinon forcën e lartë të lidhjes dhe trajtimin e lehtë me shkathtësi të lartë. Indikohet për restaurime direkte të përbërë, riparime intraorale dhe ngritje të bërthamës së përbërë, si dhe për çimentimin e përhershëm të restaurimeve indirekte duke përfshirë fasetat.

BeautiBond Universal është një ngjitës me një përbërës që ju lejon të gdhendni, lyeni dhe lidhni në një hap. Formulimi pa mbushës dhe HEMA lehtëson heqjen e ujit, formon një shtresë ngjitëse vetëm 5 μm në trashësi (duke e bërë atë të përshtatshme për restaurimet e përparme) dhe siguron ngjitje të shkëlqyer me smaltin dhe dentinën, kompozitët, qeramikën e zirkonisë dhe aluminit, si dhe të çmuara dhe jo të çmuara. lidhjeve.

Dy aksesorë plotësojnë sistemin: BeautiBond Universal DC Activator për paratrajtimin e çimentove me rrëshirë dhe materialeve të grumbullimit të rrëshirës dhe aktivizimin e forcimit të dyfishtë; dhe BeautiBond Universal CR Enhancer për përgatitjen e qelqit silikat dhe qeramikave të qelqit silikat litium dhe kompozitave të përpunuara.

Indikacionet

Restaurime të drejtpërdrejta me kompozita të lehta
Riparimi intraoral i restaurimeve të thyera me kompozite të kuruara me dritë
Ngritje bërthamash me materiale rrëshirë të lehta ose të dyfishta
Çimentimi i restaurimeve indirekte me çimento rezine të lehta ose të dyfishta
Përfitimet

Fortësi e lartë e lidhjes me smaltin dhe dentinën
Minimizuar ndjeshmërinë e teknikës falë formulimit mbushës dhe pa HEMA
Film i hollë ngjitës (5 µm) për restaurime estetike me vija të padukshme margjinale
Sistem ngjitës universal i përshtatshëm për t’u përdorur me çimento rrëshirë dhe materiale të rrëshirës

AlbanianEnglish