AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Beautifil II

Description

Material restaurues estetik që çliron vazhdimisht fluor

Beautifil II bind me pamjen e tij estetike me harmonizimin e shkëlqyer të ngjyrave, vetitë e jashtëzakonshme të trajtimit dhe efektin e tij kundër pllakës. Për shkak të mbushësit të tij bioaktiv S-PRG, ky kompozit i kategorisë Giomer ka vetinë të çlirojë dhe rikarikojë fluorin, bazuar në përqendrimin e fluorit në gojë.

Teknologjia e patentuar e mbushësit integron vetitë e transmetimit të dritës dhe difuzionit të dhëmbëve natyralë, duke lejuar kështu restaurime praktikisht të padukshme qoftë edhe me një shtresë.

Fortësia e mbushësit të xhamit që përdoret si lëndë e parë e Beautifil II është e ngjashme me atë të smaltit dhe është miqësor ndaj antagonistëve. Prandaj, materiali është i përshtatshëm për dhëmbët e përparmë dhe të pasmë.

Përfitimet

Vetitë e transmetimit të dritës dhe difuzionit të dhëmbëve natyralë
Stabiliteti i ngjyrave
Efekt kundër pllakës
Fluoreshencë e ngjashme me dhëmbët
Radiopacitet i jashtëzakonshëm
Çlirim dhe rimbushje e qëndrueshme e fluorit
Fortësi dhe jetëgjatësi e besueshme
Indikacionet
Restaurimet e drejtpërdrejta që kërkojnë estetikë dhe biokompatibilitet optimal, si:

Restaurimet e kaviteteve të klasës I – V
Rivendosja e erozionit të qafës së mitrës dhe kariesit të rrënjës
Riparimi i skajeve incizale të thyera
Fasetat dhe shtyllat
Korrigjimet e drejtpërdrejta kozmetike të dhëmbëve

AlbanianEnglish