AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Capo Bond, 5ml

Description

Përshkrim
Paketa e rimbushjes për sistemin tuaj ngjitës shumëfunksional, me dritë-kurues, me një përbërës me bazë etanoli.

Informacioni i produktit “Capo Bond, 5ml”
Rimbushni paketë për kompletin tuaj Capo Bond. Sistem ngjitës shumëfunksional, me dritë-kurues, me bazë etanoli 1-komponent. Fortësi e jashtëzakonshme e lidhjes në dentinë dhe smalt. Kthejeni sistemin tuaj të ngjitësit Capo Bond në një sistem ngjitës me forcim të dyfishtë me aktivizuesin Capo Bond. Ideale në vende ku ndriçimi nuk është alternativë ose në vende të vështira për t’u arritur.

Përfitimet tuaja:
Fortësi e lartë e lidhjes afatgjatë në dentinën e etchuar dhe smaltin e etched (30 MPa)
Forcim i dyfishtë kur përdoret me aktivizuesin Capo Bond (20 MPa)
Biokompatibilitet i lartë
E përputhshme me shumicën e markave konvencionale të materialeve kompozite që trajtojnë dritën
Siguri e shkëlqyer për shkak të dekadave të përvojës
Përmbajtja: 5 ml Capo Bond

AlbanianEnglish