AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Capo bulk fill plus

Description

Përshkrim
Kompozit biokompatibël që trajton dritën për mbushjet e pasme në teknikën Bulk Fill me trashësi shtresash deri në 4 mm. Prodhuar ne Gjermani.

Informacioni i produktit “Capo Bulk Fill Plus”
Punoni më shpejt dhe më lehtë se kurrë më parë pa kompromentuar vetitë fizike.
Kurseni kohë me shtresa deri në 4 mm.
Capo Bulk Fill është një kompozit dritë-kurues për restaurimet e pasme në teknikën e mbushjes direkte dhe për teknikën “Bulk Fill”. Kjo metodë e shpejtë dhe e lehtë është e përshtatshme për shtresa me trashësi deri në 4 mm. Materiali me rrjedhje të qëndrueshme përshtatet vërtet mirë në fund dhe muret e zgavrës.

Indikacionet:
Mbushje me trashësi shtresash deri në 4 mm në zgavrat e klasës I të Black.
Mbushje/mbushje bazë me trashësi shtresash deri në 4 mm në zgavrat e klasës II të Black. Për shtresën përfundimtare në një zgavër të klasës II, përdorni vetëm përbërës që janë të përshtatshëm për të mbushur zgavrat e klasës II të Black.
Rreshtimi i zgavrës – si shtresa e parë (në fund) në zgavrat e klasës I dhe II të Black.

Përfitimet tuaja:
Biokompatibël: 100% pa Bis-GMA, HEMA dhe TEGDMA
Vetitë fizike të jashtëzakonshme (përmbajtja totale e mbushësit rreth 77 % ndaj peshës)
Sjellje rrjedhëse e shkëlqyeshme
Fluoreshencë natyrore
Pamja natyrale për shkak të nuancës universale të dentinës
Nuk nevojiten shtresa shtesë për të mbuluar zgavrat e klasës I.
I shpejtë dhe i lehtë për t’u punuar me Lehtë për t’u lustruar
Tkurrja minimale siguron një aplikim shumë të sigurt
Radiopaciteti i lartë (210 % AI) siguron një diagnozë të besueshme midis materialit mbushës dhe substancës natyrale të dhëmbit
I pavarur: i pajtueshëm me shumicën e sistemeve lidhëse dhe të përbëra
Prodhuar ne Gjermani

AlbanianEnglish