AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Capo Etch set, 2x2 ml

Description

Përshkrim
Xhel për gravurë të sigurt të dentinës dhe smaltit. Stabiliteti i lartë dhe kontrasti i shkëlqyer me dhëmbin natyral mundësojnë aplikim të sigurt.

Informacioni i produktit “Set Capo Etch, 2 x 2 ml”
Gravoni dentinën dhe smaltin lehtësisht dhe në mënyrë të sigurt me Capo Etch. Stabiliteti i lartë dhe kontrasti i shkëlqyer me dhëmbin natyral sigurojnë aplikim të shpejtë dhe të sigurt. Sigurisht, ky produkt është i pajtueshëm me Capo Universal dhe Capo Bulk Fill.

Indikacionet:
Etching e smaltit dhe/ose dentinës për teknikën e mbushjes me ngjitës.
Përfitimet tuaja:
Kontroll i shkëlqyer vizual për shkak të ngjyrës së kuqe
E qëndrueshme – mbetet në vend pas aplikimit
Lehtë për t’u aplikuar edhe në vende të vështira për t’u arritur, falë këshillave të lakuara të aplikimit
Përmbajtja: 2 x 2 ml Capo Etch Gel (37 %)

AlbanianEnglish