AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Capo Flow

Description

Capo flow eshte nje kompozit I rrjedhshem
Kompozit micro hibrid qe mund te perdoret per mbushjet ne shktresat e brendshme te dhembit
Perdoret per te rregulluar difektet e vogla dhe per te mbushur fisurat
Contents:
1x 2 g Capo Flow

AlbanianEnglish