AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Classic SR

Description

CLASSIC SR

Poliamid gjysmë i ngurtë

Rekomandohet për të gjitha llojet e modeleve të protezave parciale.
Rekomandohet për të gjitha llojet e modeleve të protezave parciale.

Pushimet okluzale
Bërë duke përdorur të njëjtin poliamid.

Shkëlqim dhe tejdukshmëri e lartë

Ngjyrat
Rozë e zbehtë
Rozë e butë
Rozë mesatare
Rozë e errët

Transparente

AlbanianEnglish