AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Cylindrical implant,Cone Connection

Category

Description

“Implanti i gjithanshëm” cilindrik me fillin e tij vetëpërgjues dhe lidhjen e brendshme konike të kyçur me rrotullim.
Informacioni i produktit “Implant cilindrik, Lidhja me kon”
Lidhësi i brendshëm konik Cone Connection integron qasjen e ndërrimit të platformës në mënyrë bindëse brenda “konceptit të përgjithshëm të implantit” dhe u drejtohet përdoruesve që nuk duan të kalojnë pa tiparet e konit të brendshëm në punën e tyre të përditshme. Qoftë nofulla e sipërme apo e poshtme, kocka e fortë apo e butë – implanti cilindrik IMPLA është përgjigja ndaj kërkesave të përditshme të implantologjisë. Forma bazë cilindrike plotësohet me filetim sinkron në shpatullën e implantit. Në të njëjtën mënyrë, sipërfaqja e Implantit Cilindrik lyhet me rërë dhe gërvishtet në shpatullën e implantit. Krahas stabilitetit primar shumë të mirë, edhe në kockat sfungjerore, dizajni cilindrik i implantit ju jep një shkallë të lartë fleksibiliteti. Në veçanti, thellësia e futjes mund të përshtatet shumë shpejt nga kirurgu. Fijet e vetëpërgjimit reduktojnë sasinë e nevojshme të operacionit. Mikrofije speciale me hapje 0,8 mm për qëndrueshmëri primar shumë të lartë. Bllokues i madh kockash për futje të lehtë dhe mbrojtje të shtuar të heqjes
“Implanti i gjithanshëm” cilindrik me fillin e tij vetëpërgjues dhe lidhjen e brendshme konike të mbyllur me rrotullim.
Forma bazë cilindrike e implantit plotësohet nga kthesat e fijeve sinkrone deri në shpatullën e implantit.
Rregullimi i shpejtë i thellësisë së futjes nga implantologu është i mundur në shumë raste.
Lidhja e brendshme konike e mbyllur me rrotullim minimizon mikroboshllëkun midis implantit dhe autmentit.
Kjo mbështet ruajtjen e kockës margjinale dhe parandalon peri-implantitin.
Lidhja shtesë gjashtëkëndore brenda implantit shërben si një bllokim rrotullues.

AlbanianEnglish