AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Deflex Injection System

Description

Efektshmëri dhe praktike

Kursimi maksimal i kohës
E fuqishme
Lehtë për t’u instaluar, e lehtë për t’u përdorur

Ekzistojnë tre modele të pajisjeve të injektimit Deflex: MAD1300, MAD1400 dhe MD1500.
MAD1300 dhe MAD1400 janë automatike, dhe MD1500 është gjysmë automatike.
Midis modeleve automatike MAD1300 ndryshon nga MAD1400 sepse ka programe të paracaktuara dhe një sensor blloku injeksioni.

KARAKTERISTIKAT E PAJISJES SË INJEKTIMIT DEFLEX

Pneumatike me furrë të integruar
Ndryshe nga injektorët manualë, forca dhe shpejtësia e injektimit do të jenë gjithmonë të njëjta dhe nuk do të varen nga operatori që ngatërron pajisjet. Kjo siguron një cilësi konsistence të injektuar në çdo protezë të injektuar.
Furra është e integruar me cilindrin pneumatik, i cili nuk është i nevojshëm për të lëvizur fishekun që ndodhet në vend, duke kursyer kohë dhe duke shmangur problemet e mundshme të injektimit, që mund të lindin nga transferimi i fishekut.

Plotësisht automatike*
Vendosni balonën dhe fishekun, zgjidhni parametrat e dëshiruar dhe aktivizoni ciklin automatik. Pasi të përfundojë cikli, balona tashmë do të injektohet dhe do të jetë e disponueshme për një injeksion të ri.
*Zbatohet për modelet MAD1300 dhe MAD1400
*Modeli MAD1300 ka 7 programe të para-konfiguruara dhe 7 programe falas. Zgjidhni programin që korrespondon me materialin që do të injektohet, ose vendosni programe të personalizuara.

Kompakt, i lehtë për t’u instaluar, i lehtë për t’u përdorur
Injektorët MAD1300 dhe MAD1400 zënë një sipërfaqe prej 15cm x 30cm. Kërkon vetëm një kompresor ajri dhe akses në një prizë elektrike. Manipulimi i pajisjes është jashtëzakonisht intuitiv.
Sistemi i rregullimit të balonës funksionon me një lëvizje të vetme dhe një dorezë të vetme të palosshme, duke kursyer kohën e funksionimit.

E fuqishme
Cilindri pneumatik u zhvillua me një diametër më të gjerë se ai konvencional dhe ka një rezistencë në shtypje prej 862 Kg 6,5 Kg/cm2 = 1900 lb deri në 92,5 PSI, duke e bërë atë më të fuqishmin në treg. Ky nuk është një detaj i vogël teknik, sepse forca më e madhe e ngjeshjes më e mirë e cilësisë së injektimit, duke dhënë si rezultat materiale molekularisht më kompakte, gjë që lehtëson punën e retushimit dhe më pas marrjen e shkëlqimit.

Ngrohja paraprake e balonës gjatë ciklit të injektimit
Nuk kërkon që balona të nxehet paraprakisht në një furrë të veçantë. Balonja vendoset në majë të furrës në fillim të ciklit të ngrohjes dhe merr temperaturën e duhur për të shmangur goditjen termike me materialin e injektuar.

Gjenerata e 6-të e injektorëve Deflex
Modelet MAD1300 y MAD1400 janë gjenerata e 6-të e prodhuesit të injektorëve nga Deflex në historinë e saj 17-vjeçare. Është produkt i një evolucioni të vazhdueshëm dhe i një akumulimi eksperience në fushën e specializuar të protezave të injektuara.

AlbanianEnglish