AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Freza

Description

MEISINGER lançoi një komplet të ri instrumentesh për laboratorin në bashkëpunim me teknikun dentar të njohur ndërkombëtar Klaus Müterthies. Kompleti Psychedelic i ofron përdoruesit një përzgjedhje të përshtatshme të instrumenteve për restaurimet e zirkonisë dhe CAD/CAM. Furrat qeramike të përfshira në komplet përdoren për të formësuar anatominë e dhëmbit pa dëmtuar materialin. Diamante me forma të ndryshme mund të përdoren gjithashtu për të riprodhuar strukturën karakteristike të dhëmbëve natyralë. Për konturimin dhe prerjen e lidhësve ndër dhëmbë, kompleti përfshin gjithashtu sharrën me diamantë 915D. Një theks i vërtetë janë lustruesit e ndryshëm të Kit Psychedelic. Kështu, lustruesi 9770G mund të përdoret për formësim, si dhe për lustrim paraprak, në mënyrë që të përpunohet në detaje përgatitja. Lustruesit me rrotullim fleksibël krijojnë një shkëlqim të lartë në restaurime dhe ruajnë strukturën origjinale të sipërfaqes për shkak të dizajnit miqësor ndaj materialit, ndërsa furça e qimeve të dhisë me lëkurë siguron një përfundim perfekt.

AlbanianEnglish