AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Futura Basic Cold liquid 1l

Description

Përshkrim

Një akrilik proteze vetë-kurues që ju jep një ekuilibër jashtëzakonisht të mirë midis çmimit dhe performancës. E gjithë kjo, pa asnjë humbje në cilësi.

Informacioni i produktit “Lëngu Futura Basic Cold 500ml”

Lëng akrilik për akrilikin tuaj të protezës së ftohtë Futura Basic.

Lloji i përpunimit: shërim në të ftohtë
Pluhur/Lëng: i lëngshëm

AlbanianEnglish