AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Futura Basic Cold powder pink 1kg

Description

Përshkrim

Një akrilik proteze vetë-kurues që ju jep një ekuilibër jashtëzakonisht të mirë midis çmimit dhe performancës. E gjithë kjo, pa asnjë humbje në cilësi.

Mjeshtri i nënvlerësimit: Me Futura Basic Cold ju keni në dispozicion një akrilik protetik që trajton në të ftohtë, i cili ju jep një ekuilibër të shkëlqyeshëm midis çmimit dhe performancës. Natyrisht, ky akrilik i nënshtrohet gjithashtu kontrolleve tona jashtëzakonisht rigoroze.

Lloji i përpunimit: shërim në të ftohtë
Pluhur/Lëng:pluhur

AlbanianEnglish