AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Futura Basic Hot liquid 500ml

Description

Përshkrim
Një akrilik proteze që trajton nxehtësinë që ju jep një ekuilibër jashtëzakonisht të mirë midis çmimit dhe performancës. E gjithë kjo, pa asnjë humbje në cilësi.

Informacioni i produktit “Futura Basic Hot Lëng 500ml”

Lëng akrilik për akrilikin tuaj të protezës Futura Basic Hot.

Futura Basic Hot është akriliku protetik ideal për shërimin ndaj nxehtësisë nëse kërkoni një ekuilibër të shkëlqyeshëm midis çmimit dhe performancës. Natyrisht, ky akrilik i nënshtrohet gjithashtu kontrolleve tona rigoroze.

Lloji i përpunimit: shërim me nxehtësi
Pluhur/Lëng: i lëngshëm

AlbanianEnglish