AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Futura Basic Hot powder pink-transparent 1kg

Description

Përshkrim

Akrilik i protezës që trajton nxehtësinë me një raport të shkëlqyer çmim-performancë dhe pa asnjë humbje në cilësi.

Informacioni i produktit “Futura Basic Hot pluhur rozë-transparent, 1 kg”

Futura Basic Hot është akriliku optimal i protezave për shërimin e nxehtësisë, nëse jeni duke kërkuar për një raport të shkëlqyer çmim-performancë. Natyrisht, ky akrilik i nënshtrohet kontrolleve tona të rrepta të cilësisë.

Lloji i përpunimit: shërim me nxehtësi
Pluhur/Lëng:pluhur

AlbanianEnglish