AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

FuturaIntensiv powder

Description

Përshkrim

Sistemi i ngjyrave për individualizimin e bazave të protezave tuaja. Ju arrini një efekt të madh thellësie duke vendosur pluhurin me ngjyrë.

Informacioni i produktit “Pluhur FuturaIntensiv, blu, 10 g”

Për dizajnin individual me ngjyra të protezave tuaja dentare. Pluhuri pa kadmium është i disponueshëm në ngjyrat e mëposhtme: blu, kafe, të verdhë, të kuqe dhe të bardhë.

AlbanianEnglish