AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

FuturaSep Plus separating agent 1 l

Description

Përshkrim

Izolim akrilik alginat për izolim të sigurt të modeleve tuaja të suvasë nga akriliku. Kjo ju ndihmon të arrini një bazë protetike shumë të qetë dhe të pastër.

Informacioni i produktit “FuturaSep Plus agjent ndarës 1 l”

Material izolues me bazë akriliku alginat. Për izolim të sigurt të suvasë nga akrilikët.

AlbanianEnglish