AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Gutta percha

Description

Vendi i origjinës: Shanghai, Kinë
Numri i modelit: ED005
Burimi i energjisë: Manual
Garancia: 1 vit
Materiali: Guta perka, Materiale të Përbëra
Jetëgjatësia: 2 vjet
Certifikimi i Cilësisë: ce
Klasifikimi i instrumenteve: Klasa I
Standardi i sigurisë: ce
Lloji: Mbushja e materialeve ndihmëse
Emri i produktit: gapadent dentare gutta percha point
Numri i artikullit: ED005
Madhësia: 15-40,45-80,90-140#
Lloji: Paketë rrëshqitëse dhe Paketë Individuale Tube katrore
Paketimi: kuti
Certifikata: CE0197,ISO13485,ISO9001,BUREAU VERITAS

AlbanianEnglish