AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

HS Cross-Liquid 50 ml

Description

Përshkrim

Me këtë material ju mund të forconi lidhjen midis dhëmbëve akrilik artificial dhe bazave protetike. Ofron mbështetje më të mirë kundër daljes së dhëmbëve.

Informacioni i produktit “HS Cross-Liquid 50 ml”

Thërrmuesi kimik shumë aktiv për lidhjen e sigurt të dhëmbëve të ndërlidhur me akrilik protetik.

AlbanianEnglish