AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Impla box

Category

Description

Përshtatni kutinë tuaj sipas nevojave tuaja.
Kutia e re kirurgjikale IMPLA mund të përshtatet për nevojat tuaja individuale falë dizajnit të saj modular.
Modulet mund të montohen për të përfshirë të gjitha instrumentet e risterilizueshme kirurgjikale të nevojshme për vendosjen e implantit – me implante nga shtatë linjat tona të implanteve IMPLA.
Stërvitjet janë rregulluar sipas radhës që nevojiten për procesin e implantimit.

Kjo marrëveshje siguron një procedurë të sigurt dhe të organizuar mirë.

Stërvitjet dallohen me aftësinë e tyre prerëse optimale, e cila lehtëson një përgatitje precize dhe atraumatike  të shtratit të implantit kockor.
Të gjitha stërvitjet, prerëset e lavamanit dhe prerëset e fijeve janë projektuar pa ftohje të brendshme për ta mbajtur procesin e pastrimit të lehtë, të shpejtë dhe të sigurt.
Mundësisht opsionale: Ndalesa në thellësi për të gjitha stërvitjet pilot dhe stërvitjet e zgjerimit.
Ato ofrojnë më shumë siguri dhe kontroll, edhe në situata të vështira anatomike.
Të gjitha tabaka vijnë plotësisht pa priza silikoni – për higjienë maksimale.

Zgjidhni midis moduleve të mëposhtme:
1. Moduli i Mjeteve të Implantologjisë
2. Moduli i shkurtër i stërvitjeve cilindrike
3. Moduli i Stërvitjeve cilindrike të gjata
4. Moduli Micro Retention Drills i shkurtër
5. Moduli Micro Retention Drills gjatë
6. Thellësia e modulit Ndaloni shkurt
7. Thellësia e modulit Ndalohet gjatë
8. Moduli i Mjeteve të Implantologjisë Mini

Këshillë: Përdorni gjithashtu Tray Universal për ruajtjen e përshtatshme të instrumenteve kirurgjikale opsionale për të cilat nuk ofrohen hapësira në modulet standarde – praktike dhe të rregulluara qartë.

Përfitimet tuaja
Me kosto efektive – Blini vetëm ato instrumente që do t’ju duhen vërtet.
Trajtim i lehtë – Konfigurimi i strukturuar qartë siguron një trajtim të lehtë.
Intuitive – Përdoruesi udhëhiqet lehtësisht përmes procedurës nga kodi i standardizuar i ngjyrave.
Prova në të ardhmen – Përshtatni kompletin tuaj kirurgjik sipas nevojave tuaja individuale.
Higjenike – Nuk ka priza silikoni për higjienë maksimale.
I pastër – Pa çrregullim, pa rrezik konfuzioni për shkak të shenjave qartësisht të dukshme.

AlbanianEnglish