AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Mersage Regular (me fluor)

Description

Mersage Regular (me fluor)
Merssage Regular – me shije menteje – përdoret për heqjen e çngjyrosjes dhe në fillim të trajtimit profilaktik, si dhe për lustrimin e sipërfaqeve të dhëmbëve pas heqjes së aparateve ortodontike.

AlbanianEnglish