AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Mikromotorr T50/K50

Description

Gjithëpërfshirës për laboratorin modern dentar – i pakrahasueshëm në cilësi dhe çmim!
– E disponueshme si pajisje gjuri (K50) ose pajisje tavoline (T50)
– Teknologji e re e disqeve pa furça
– Partner i besueshëm për laboratorin dentar
– Shërbim optimal
– 100% në përputhje me sistemin tuaj të thithjes
– Garanci gjatë gjithë jetës në armaturë dhe mbështjellje
– E përputhshme me serinë C2 Profi / Master
– Puna pa lodhje, shtrihet në mënyrë ergonomike në dorë
– shpejtësia e rregullueshme imët falë udhëtimit 40 mm në gju

AlbanianEnglish