AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Mini Implant Conetop

Category

Description

Mini implant me një pjesë me majë konike.
Informacioni i produktit “Mini implant conetop, 3,0 / 9,5mm”
Ashtu si kushëriri i tyre dy pjesësh, implantet me një pjesë të gamës IMPLA Mini kanë gjithashtu një sipërfaqe të lëmuar dhe të gdhendur me cilësi të lartë. Varësisht nga rasti klinik në fjalë, mini implantet janë të përshtatshëm edhe për insertim transgingival, për shkak të madhësisë dhe formës së tyre. Protokolli i shkurtër i shpimit redukton sasinë e kohës së nevojshme të operacionit. Implantet IMPLA Min janë një alternativë ekonomike ndaj implanteve dypjesëshe. Mini-konetopi është një trajtim veçanërisht mbresëlënës me bar ku hapësira është e kufizuar.
Përfitimet:
Diametër i ulët 3 mm për një futje minimalisht invazive.
Sipërfaqe shumë e pastër, e rërë dhe e gdhendur për osseointegrim të sigurt.
Fije me vetëpërgjim për montim të shpejtë dhe të thjeshtë.

AlbanianEnglish