AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS 2  Steamer

Description

Pastrues me avull ideal për përdorim të shpejtë për laboratorë të vegjël dhe dentistë. Edicion platinum edhe me MSgun me avull.

kapaciteti: 2 l
Presioni: 3 bar
fuqia: 1000 W
pesha: 8 kg
dimensionet: 16x30x28 cm
rekomandohet për: laboratorë të vegjël

AlbanianEnglish