AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS 3LIGHTS

Description

Furra kompozite: për fotopolimerizimin e të gjitha llojeve të kompozitit.
funksionon me 3 drita të ndryshme (një halogjen dhe dy led) në rreth 45 gradë.
Punon edhe me 4 led dhe 1 halogjen, ne varesi te materialit.
Burimet totale të dritës: 5. Për të rrëshirë materialet, mund të përdoret vetëm me dy led dhe pa dritë halogjene.
Ju sugjerojmë ta përdorni në kombinim me MS HANDYLIGHT.

fuqia: 150 W
pesha: 8 kg
Dimensionet: Dhoma dim: 15x16x10 cm
dimja e përgjithshme: 32x38x40 cm
specifika të tjera: 380-550 nm
rekomandohet për: laboratorë të vegjël, laboratorë të mesëm, laboratorë të mëdhenj

AlbanianEnglish