AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS 4 MANUAL

Description

Gjenerator avulli me dizajn të veçantë dhe simbolik. Shumë i besueshëm.

kapaciteti: 4 l
Presioni: 4 bar
fuqia: 1500 W
pesha: 18 kg
dimensionet: 21x36x39 cm
rekomandohet për: laboratorë të mesëm, laboratorë të mëdhenj

AlbanianEnglish