AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS 45

Description

Për të festuar përvojën tonë 45-vjeçare në avull, modeli i ri i evolucionit të projektimit të avullores. E përkryer për çdo situatë pastrimi dhe madhësi laboratori.

kapaciteti: 5l
Presioni: 4.5 bar
fuqia: 1600 W
pesha: 15 kg
dimensionet: 21x44x49 cm
rekomandohet për: laboratorë të mesëm, laboratorë të mëdhenj

AlbanianEnglish