AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS 5 MANUAL

Description

Avullore origjinale, origjinale e vitit 1966. Makine dhe sherbim i larte.
E përkryer për laboratorë të mesëm dhe të mëdhenj për përdorim të përditshëm të avullit në mënyrë profesionale.

kapaciteti: 5 l
Presioni: 4,5 bar
fuqia: 1500 W
pesha: 14 kg
dimensionet: 22x31x37 cm
rekomandohet për: laboratorë të mesëm, laboratorë të mëdhenj

AlbanianEnglish