AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS DUAL ACT

Description

Pajisja e krijuar për materiale rrëshirë 3D.
Rezultatet kryesore për polimerizimin e printimeve SLA/DLP/DUP me teknologjinë LEDS me performancë të lartë.
Burimet e dritës me spektër të gjerë, të cilat funksionojnë me ndërprerje, dhe ftohja siguron një temperaturë optimale gjatë ciklit të funksionimit.
Shtuar gjithashtu me llambë halogjene që përdoret për materiale polimerizimi të përbërë.
Pajisja DUKE Action ONE! Rrëshira polimerizimi, kompozita dhe modele të printuara.

fuqia: 150 W + 60 W
pesha: 12 kg
dimensionet: Dimensioni i dhomës: 14x12x9 cm
specifika të tjera: 385-550 nm
rekomandohet për: laboratorë të vegjël, laboratorë të mesëm, laboratorë të mëdhenj

AlbanianEnglish