AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS FLASH Laser pointer

Description

Treguesi profesional lazer lejon një shpim të shpejtë, të saktë dhe pingul të modeleve të suvasë.
Standarde të larta sigurie nga motori i fuqishëm, i aktivizuar nga një mikroçelës nën sipërfaqen e punës rrëshqitëse.
Thellësia e rregullueshme e shpimit dhe me çak universal mund të montojë çdo lloj gryke, mund të punojë të gjitha llojet e suvasë,
edhe ato shumë të forta dhe plastike të tilla si pleksiglasi, PVC dhe rrëshirat

fuqia: 90 W
pesha: 5 kg
dimensionet: 15x14x31 cm
Karakteristikat e tjera: 5000 RPM
rekomandohet për: laboratorë të vegjël, laboratorë të mesëm, laboratorë të mëdhenj

AlbanianEnglish